088 5150244
Vandaag tot 17:00 bereikbaar
Sluiten
Jild Financiert jouw vastgoed

Anne van Vaals

Lijofema Holding BV

"Jild is een betrouwbare partner en een plezierige partij om mee samen te werken. Hun persoonlijke benadering en oplossingsgerichte houding, zorgen dat ik al jaren tevreden via Jild investeer."

Anne J. van Vaals vertelt

Investeerder van het eerste uur, de heer Anne J. van Vaals, is sinds 2019 aangesloten bij wat nu Jild heet en heeft daarna meerdere vastgoed leningen verstrekt.

“In 2019 verkocht ik mijn effecten portefeuille en daardoor was ik op zoek naar een veilige beleggingsmogelijkheid met zekerheid en een stabiel rendement. Ik informeerde over verschillende mogelijkheden, binnen mijn eigen netwerk maar ook daarbuiten en hoorde ik de naam Eijgen Finance of Franke Twerda meermaals voorbijkomen. Ik heb contact gezocht om eens kennis te maken en dat was het begin van wat inmiddels al een lange en prettige samenwerking is.”

Van Vaals verdiende zijn sporen in de accountancy. Zo was hij jarenlang directeur van een groot accountantskantoor, lid van een landelijke maatschap en runde een succesvol eigen kantoor. De laatste jaren zet hij zijn expertise vooral in als zzp’er. Zijn achtergrond in de accountancy maakt hem een kritische investeerder. “Anne van Vaals is zelf een succesvol ondernemer en ook nog een ervaren accountant. Dat maakte wel dat hij veel kritische vragen stelde en zoveel mogelijk risico wilde uitsluiten. Voor ons was dat aan de ene kant heel prettig, we spraken dezelfde taal. En aan de andere kant zette hij alles ook meteen op scherp. Dat is juist in het begin heel goed geweest. Daardoor waren wij ook kritisch op de projecten én op de geldnemers die we voorstelden.” aldus Franke over de samenwerking.

De eerste investering

Na een uitgebreide kennismaking besloot Van Vaals om het eens te proberen. “De eerste kredietverstrekking vond ik best wel spannend. Het betrof een winkelpand met twee appartementen erboven. Het was in de buurt dus ik ben er even wezen kijken en heb ook de debiteuren nagetrokken. Alle vragen die ik had heb ik bij Franke neergelegd en die nam ruim de tijd om overal een gedegen antwoord op te geven. Uiteindelijk kon de belegger het pand al voor het einde van de looptijd van de lening weer met winst verkopen waardoor ik mijn geleende gelden dus al snel weer terug had. Overigens werd de rente vergoeding niet verminderd waardoor ik wel doorhad met een betrouwbare partij te maken te hebben. En zo volgden er meer projecten, altijd volgens afspraak en altijd in goed persoonlijk overleg.” vertelt Van Vaals.

Op de vraag wat hij fijn vindt aan investeren via Jild antwoord Van Vaals stellig; “De aanpak van Jild is heel persoonlijk, ze kennen de projecten die ze gefinancierd willen hebben, ze kennen de geldnemers en alles is maatwerk. Dat werkt niet alleen voor mij als investeerder goed maar ook voor de geldnemende partij. Als beide partijen tevreden zijn met de afspraken zorgt dat ook voor succesvolle projecten. Jild kent tot nu toe geen defaults en dat komt mijns inziens puur door die persoonlijke aanpak en de kennis van zaken”.

Over de toekomstplannen van Jild is Van Vaals zeker te spreken. “Er staat nu een mooi portaal waar projecten nog steeds persoonlijk worden begeleid en toegewezen. Mooi om te zien dat die kracht behouden blijft, terwijl de administratie eromheen professioneler wordt!”

Meer weten
over Jild?

Bij Jild maken we altijd eerst persoonlijk kennis voor we zaken doen. Dat kan online met een video call maar je bent ook welkom op ons kantoor. Plan een kennismaking wanneer het jou uitkomt.
Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Stuur een WhatsApp
088 5150222
Bel ons
088 5150244