Sluiten
Jild Financiert jouw vastgoed

Investeren met de zekerheid van vastgoed

Investeren vanaf €100.000,-
Jij wordt van A tot Z ontzorgd
Vast rendement vanaf 7%
Maandelijkse uitkering van rente

Kennismaken Over Jild

De zekerheden van investeren via Jild

Vast rendement

Maandelijkse uitkering

Ontzorgen

Recht van 1e hypotheek

Discreet

Vast rendement

Zet je vermogen aan het werk door te investeren in een lening met vastgoed als onderpand. Je ontvangt een vast rendement in combinatie met een beperkt risico door het eerste recht van hypotheek, welke notarieel wordt vastgelegd.

Maandelijkse uitkering

Je rendement wordt automatisch maandelijks aan je uitgekeerd. Hier heb je geen omkijken naar.

Ontzorgen

We werken met een professioneel, besloten portaal. Binnen deze beveiligde omgeving kun je je investeringen bijhouden en brengen we mogelijke nieuwe investeringsprojecten onder je aandacht.
Bovendien incasseren wij maandelijks jouw rente. Hier wordt je ook ontzorgd met een betrouwbare Payment Service Provider.

Recht van 1e hypotheek

We financieren met vastgoed als onderpand. Via de notaris wordt een 1e recht van hypotheek ingeschreven.

Discreet

Onze projecten zijn niet openbaar. Wij werken met een besloten portaal. Inschrijvingen vinden hier discreet plaats. Dat is zowel voor onze klanten als voor onze investeerders van grote toegevoegde waarde. Wij blijven ook na kredietverstrekking het aanspreekpunt voor vragen.

Onze statistieken

In september 2019 zijn we al gestart met het verstrekken van overbruggingsfinancieringen aan onze klanten, door ze te koppelen aan investeerders uit ons netwerk. We doen dit vandaag de dag zo frequent dat we niet meer zonder een professioneel platform kunnen. Jild is daardoor dé nieuwe vastgoedfinancier van Nederland, maar mét een stevig track record.
327
gefinancierde projecten
123.030.000
totaal gefinancierd
167
investeerders

Hoe we graag samenwerken met jou

Persoonlijke kennismaking

We maken altijd eerst persoonlijk kennis. Dat kan onder het genot van een goede kop koffie maar ook online. We maken graag tijd voor je.

Profiel opstellen

Willen we samenwerken? Dan stellen we samen een uitgebreid investeerders profiel op waarin precies staat wat je wensen zijn. Je krijgt toegang tot ons portaal.

Match

We brengen projecten onder je aandacht waarvan wij denken dat ze passen bij jouw profiel. Je beslist vervolgens zelf of je wel of niet investeert.

"Jild is een betrouwbare partner en een plezierige partij om mee samen te werken. Hun persoonlijke benadering en oplossingsgerichte houding, zorgen dat ik al jaren tevreden via Jild investeer."

Anne van Vaals
Lijofema Holding BV
Lees meer

Bekijk onze uitlegvideo

Recent gerealiseerde vastgoed projecten

Transformatie kantoor naar woningen

Dit prachtige monumentale kantoorpand in Beetsterzwaag wordt door RE Projectontwikkeling getransformeerd naar zeven royale appartementen. Jild financierde de aankoop én verbouwing.
Bekijk volgende project

Verbouw monumentaal pand

In Leeuwarden vind je prachtige monumentale panden. Aan de Bagijnestraat worden 2 panden van bijna 400 jaar oud flink verbouwd, er worden uiteindelijk 9 high-end appartementen in gerealiseerd voor de verhuur. Jild verstrekte in opdracht van IBTI BV een aankoopfinanciering voor dit object.
Bekijk volgende project

Realisatie bedrijfsunits

Op diverse industrieterreinen, waaronder De Hemrik in Leeuwarden, heeft Jild voor verschillende projectontwikkelaars financieringen verstrekt voor de ontwikkeling van bedrijfsunits.
Bekijk volgende project

Interesse gewekt? Laten we een afspraak maken

Plan een afspraak in via onze online agenda.

Telefonisch kennismakingsgesprek
Fysieke afspraak mag ook
We leren je graag kennen

Naar online agenda

Heb je nog vragen?

Stuur een WhatsApp
088 5150222
Bel ons
088 5150244