088 515 02 44 | info@jild.nl

Aanmelden | Inloggen

Over jild

Het onstaan

Jild is ontstaan vanuit de praktijk. Binnen ons vak als intermediair merken we dat de behoefte aan alternatieve vormen van financieren groeit. Waar bij grote partijen geen ruimte meer is voor maatwerk en een persoonlijke beoordeling, creëren we die ruimte wel bij Jild. Zo brengen we snelheid, flexibiliteit en maatwerk bij vraag en aanbod van overbruggingsleningen.

Jild is opgericht door Franke Twerda en Johan Westra, eigenaren van Eijgen Finance. Eijgen Finance is dé onafhankelijk intermediair voor het MKB met financieel adviseurs en vastgoed specialisten in heel Nederland. Meer weten over Eijgen Finance?

Waar we voor staan

Met Eijgen Finance helpen we ondernemers vooruit en daarbij gaan we altijd net een stapje verder. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Maatwerk en een persoonlijke beoordeling is al lang niet meer vanzelfsprekend bij financiers en daardoor is Jild ontstaan. Zo kunnen we in de basis gezonde ondernemingen die niet in hokjes passen, toch verder helpen.

Om maatwerk te kunnen leveren koppelen we al jaren investeerders uit ons netwerk aan klanten die we elders niet kunnen onderbrengen. Met Jild maken we dit proces voor onze investeerders transparant en zorgeloos.

Ook investeren in vastgoed?

Een deel van je vermogen investeren via Jild betekent de zekerheid van vastgoed, maandelijks rendement zonder omkijken en de expertise van onze specialisten. Deelnemen kan vanaf een inbreng van €100.000.