088 5150244
Vandaag tot 17:00 bereikbaar
Sluiten
Jild Financiert jouw vastgoed

Over ons

Jild is ontstaan vanuit de praktijk. Binnen ons vak als intermediair merken we dat de behoefte aan alternatieve vormen van financieren groeit. Wij brengen snelheid, flexibiliteit en maatwerk bij vraag en aanbod van overbruggingsleningen.

Sinds 2019
Jaar in, jaar uit groei
Lokale betrokkenheid

Kennismaken Meer over investeren

Ons verhaal

Jild is ontstaan vanuit de praktijk. Binnen ons vak als intermediair merken we dat de behoefte aan alternatieve vormen van financieren groeit. Waar bij grote partijen geen ruimte meer is voor maatwerk en een persoonlijke beoordeling, creëren we die ruimte wel bij Jild. Zo brengen we snelheid, flexibiliteit en maatwerk bij vraag en aanbod van overbruggingsleningen.

Jild is opgericht door Franke Twerda en Johan Westra, eigenaren van Eijgen Finance. Eijgen Finance is dé onafhankelijk intermediair voor het MKB en voor vastgoed beleggers, met financieel adviseurs en vastgoed specialisten in heel Nederland.

Met Eijgen Finance helpen we ondernemers vooruit en daarbij gaan we altijd net een stapje verder. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Maatwerk en een persoonlijke beoordeling is al lang niet meer vanzelfsprekend bij financiers en daardoor is Jild ontstaan. Zo kunnen we in de basis gezonde ondernemingen die niet in hokjes passen, toch verder helpen met een passende financiering.

Om maatwerk te kunnen leveren, koppelen we al jaren private investeerders uit ons netwerk aan klanten die we via de reguliere weg niet kunnen financieren. Met Jild maken we dit proces voor onze investeerders en klanten transparant en zorgeloos.

Lees meer over Eijgen Finance

Waar we voor staan

Jild is geen standaard financier. Juist niet. En dat is onze kracht. Jild staat voor:

Maatwerk

Doordat de financieringen verstrekt worden door vermogende particulieren is er altijd maatwerk mogelijk en kunnen we verder gaan dan de bank.

Discreet

Vraag en aanbod vindt discreet plaats achter een beveiligde inlog op ons portaal. Hier koppelen we heel gericht projecten van ondernemers aan investeerders.

Persoonlijk

Wij zorgen dat we elke investeerder en elke ondernemer persoonlijk leren kennen. Onze risico inventarisaties zijn grondig en doortastend. Zo houden we de risico's beperkt.

Ons team

Jild werkt vanuit het hoofdkantoor van Eijgen Finance in Leeuwarden samen met alle Eijgen Finance adviseurs in Nederland. Dat betekent dat we veel expertise in huis hebben, snel kunnen schakelen en gebruik maken van een breed netwerk.

Onze adviseurs

Maak kennis met onze adviseurs, verspreid over het land.

Franke Twerda

Regio Friesland

Johan Westra

Regio Friesland

Berend Westra

Regio Friesland

Bert Hof

Regio Nijmegen

Tonny van Dijk

Regio Gelderland

Eiko Keizer

Regio Groningen

Edward van der Schaft

Regio Noord-Holland

Rhijn Feith

Regio Noord-Holland

Ruud van Eijl

Regio Joure

Rudy Groeneveld

Regio Twente

Sjon van Veen

Regio Groningen

Thomas Peters

Regio Zwolle

Daniel Baltus

Regio Noord-Holland

Alex Bosma

Regio Heerenveen

Lonneke de Wit

Regio Den Bosch

Dennis Martijn

Regio Drenthe

Nienke Zijlman

Regio Friesland

Meer weten
over Jild?

Bij Jild maken we altijd eerst persoonlijk kennis voor we zaken doen. Dat kan online met een video call maar je bent ook welkom op ons kantoor. Plan een kennismaking wanneer het jou uitkomt.
Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Stuur een WhatsApp
088 5150222
Bel ons
088 5150244