088 5150244
Vandaag tot 17:00 bereikbaar
Sluiten
Jild Financiert jouw vastgoed

GELD LENEN VOOR VASTGOED?

Maatwerk
Vaste rente
Snel duidelijkheid
Lenen vanaf €100.000

Kennismaken Over Jild

De zekerheden van lenen via Jild

Maatwerk

Vaste rente

Service fee

Lage afsluitfee

Discreet

Maatwerk

Doordat de financieringen verstrekt worden door vermogende particulieren is er
altijd maatwerk mogelijk en gaan we verder dan de bank.

Vaste rente

We hanteren tussendoor geen renteherzieningen. De rente staat vast gedurende de looptijd van de lening. Dit geeft zekerheid over je toekomstige maandlasten.

Service fee

We hanteren een lage service fee van 0,25% per jaar over het oorspronkelijk geleende bedrag. Dit bedrag wordt maandelijks geïncasseerd met een betrouwbare Payment Service Provider.

Lage afsluitfee

De afsluitfee is 2% vrij van BTW, excl. vergoeding van jouw Eijgen Finance adviseur.

Discreet

Jouw project is niet openbaar. Wij werken met een besloten portaal. Inschrijvingen vinden hier discreet plaats en jouw project wordt gericht aan een passende investeerder voorgelegd.

Onze statistieken

In september 2019 zijn we al gestart met het verstrekken van overbruggingsfinancieringen aan onze klanten, door ze te koppelen aan investeerders uit ons netwerk. We doen dit vandaag de dag zo frequent dat we niet meer zonder een professioneel platform kunnen. Jild is daardoor dé nieuwe vastgoedfinancier van Nederland, maar mét een stevig track record.
327
gefinancierde projecten
123.030.000
totaal gefinancierd
167
investeerders

Hoe we graag samenwerken met jou

Quickscan

De Eijgen Finance adviseur verzamelt alle benodigde documenten, analyseert en vraagt waar nodig aanvullende informatie op.

Aanvraag

Bij een positieve analyse dient jouw Eijgen Finance adviseur de aanvraag in bij Jild. Er volgt een termsheet wanneer Jild ook positief oordeelt.

Match

Binnen ons uitgebreide netwerk zoeken we naar een passende financier voor jouw aanvraag. Je ontvangt binnen ca. 1 week bericht. Jild verzorgt de totstandkoming van de financiering.

Beheer

Jild verzorgt de administratie van de geldstromen en is aanspreekpunt voor beide partijen. Dit zorgt voor directe en duidelijke communicatie, zonder vertragingen.

"Jild is een betrouwbare partner en een plezierige partij om mee samen te werken. Hun persoonlijke benadering en oplossingsgerichte houding, zorgen dat ik al jaren tevreden via Jild investeer."

Anne van Vaals
Lijofema Holding BV
Lees meer

Recent gerealiseerde vastgoed projecten

Transformatie kantoor naar woningen

Dit prachtige monumentale kantoorpand in Beetsterzwaag wordt door RE Projectontwikkeling getransformeerd naar zeven royale appartementen. Jild financierde de aankoop én verbouwing.
Bekijk volgende project

Verbouw monumentaal pand

In Leeuwarden vind je prachtige monumentale panden. Aan de Bagijnestraat worden 2 panden van bijna 400 jaar oud flink verbouwd, er worden uiteindelijk 9 high-end appartementen in gerealiseerd voor de verhuur. Jild verstrekte in opdracht van IBTI BV een aankoopfinanciering voor dit object.
Bekijk volgende project

Realisatie bedrijfsunits

Op diverse industrieterreinen, waaronder De Hemrik in Leeuwarden, heeft Jild voor verschillende projectontwikkelaars financieringen verstrekt voor de ontwikkeling van bedrijfsunits.
Bekijk volgende project

Interesse gewekt? Laten we een afspraak maken

Plan een afspraak in via onze online agenda.

Telefonisch kennismakingsgesprek
Fysieke afspraak mag ook
We leren je graag kennen

Naar online agenda

Heb je nog vragen?

Stuur een WhatsApp
088 5150222
Bel ons
088 5150244